Arama

Polisgücü devler ligine ev sahipliği yapacak

1 yıl önce

Hokeyde Gaziantep'in ve ülkemizin gururu olmayı başaran Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü, Alanya'da yapılacak olan EuroHockey Cup Kulüpler Avrupa 2024 şampiyonasına ev sahipliği yapacak. Polisgücü devler liginde Ay-Yıldızlı bayrağımızı temsil ederken 22-25 Şubat 2024 tarihlerinde gerçekleşecek olan büyük organizasyonda ise ev sahibi olarak sahaya çıkacak. 

Polisgücü devler ligine ev sahipliği yapacak
ad image
ad image
Yıllardır hokeyde gerek Süper Lig'de gerekse Avrupa'da önemli başarılar elde eden ve Avrupa'da ülkemizi gururla temsil eden Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü, kadınlarda yine dev bir organizasyona ev sahipliği yapacak. 22-25 Şubat 2024 tarihlerinde Alanya'da düzenlenecek olan EuroHockey Cup 2024 şampiyonasına ev sahipliği yapacak olan Polisgücü burada güçlü rakipleriyle karşı karşıya gelecek. İki grup halinde oynanacak olan maçlarda Polisgücü B grubunda yer alacak. Temsilcimiz Polisgücü B grubunda, Ukrayna temsilcisi MSC Sumchanka, İspanya temsilcisi Sanse Complutehse, Çek Cumhuriyeti takımı SK Slavia Prag ve İskoçya takımlarından atsonians ile karşılaşacak. Gruptan lider olarak çıkmak isteyen Polisgücü Kadın Hokey takımı, yeni bir tarih yazmak için sahaya çıkacak. 

BAŞKAN KAPLAN ROTAYI ÇİZDİ

EuroHockey Kulüpler şampiyonasında Alanya'da rakiplerini misafir edecek olan Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü'nün başkanı Mehmet Kaplan, "Her yıl olduğu yine hokeyin yine en üst liginde mücadele edeceğiz. Takım olarak hedefimiz en iyi sonucu alarak ülkemizi başarılı bir şekilde temsil etmek olacak. Gaziantep Polisgücü olarak hem kendi liglerimizde hemde Avrupa eranasında başarılı olmaktan başka birşey düşünmüyoruz. Şubat ayında Alanya'da ev sahipliğimizde gerçekleşecek olan EuroHockey kulüpler Cup Avrupa şampiyonasında da yine aynı başarılı göstermek istiyoruz" dedi. 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image