Arama

Aysun Akar, MHK’da görevini tamamladı

1 yıl önce

Gaziantep’te yıllarca futbol hakemi olarak görev yapan ve sevilen isim Aysun Akar, 22 yol sonra Gaziantep’te bir ilke imza atarak iki dönem MHK’da görev aldı. Akar, MHK’nın yeni yönetiminde yer almadı.

Aysun Akar, MHK’da görevini tamamladı
ad image
ad image

İki dönem Merkez Hakem Kurulu Yönetiminde yer alan Gaziantepli Aysun Akar, yeni MHK yönetiminde yer almadı. Bu iki dönemde Gaziantep'te bir ilke imza atan ve 22 yıl sonra MHK yönetiminde iki dönem üst üste görev alan Akar, bir ilki daha gercekleştirmiş oldu. Yıllarca Gaziantep'te başarılı bir şekilde hakem olarak görev yapan, Mehmet Büyükekşi başkanlığında TFF'de MHK yönetiminde yer alan Aysun Akar'ın 22 yıl sonra Gaziantep'ten bir kişinin MHK yönetimine girmesinde öncülük etti. MHK'da iki dönem 7. bölge sorumlusu olarak görev alan Akar, şu sıralarda ise Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nde Spor Şube Müdürü olarak görevini başarılı bir şekilde yürütüyor. 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image