Arama

PFDK'dan olaylı maça ağır ceza! PFDK Göztepe ve Altay'a ceza yağdırdı!

1 yıl önce

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, İzmir'de oynanan Göztepe-Altay maçında yaşananlardan dolayı Göztepe'ye 4 maç, Altay'a ise 6 maç seyircisiz oynama cezası verdi

PFDK'dan olaylı maça ağır ceza! PFDK Göztepe ve Altay'a ceza yağdırdı!
ad image
ad image

PFDK, Göztepe-Altay maçında yaşananlardan dolayı Göztepe'ye 4 maç, Altay'a ise 6 maç seyircisiz oynama cezası verdi. Ayrıca Göztepe'ye 112 bin TL, Altay'a ise 185 bin 500 TL para cezası verildi.

GÖZTEPE - ALTAY MAÇI TATİL EDİLMİŞTİ

Spor Toto 1'inci Lig'de Göztepe ile Altay arasında 27 Kasım'da oynanan maçın 19'uncu dakikasında Altay tribünlerinden Göztepeli taraftarların bulunduğu tribüne atılan işaret fişeği nedeniyle Mehmet Çakır, ağır yaralanmış ve maç tatil edilmişti.

ALTAY KALECİSİNE SALDIRAN TARAFTAR ŞAŞIRTTI

Sağlık ekipleri yaralıya müdahale ederken sahaya atlayan Göztepe taraftarı Nihat Aydın, korner direğiyle rakip takımın kalecisi Ozan Evrim'e saldırmıştı. Evrim, başına aldığı darbeyle yaralanmış ve hastaneye kaldırılmıştı.

SALDIRGAN ADAM ÖLDÜRMEYE TEŞEBBÜSTEN TUTUKLANDI

Şüpheli Mehmet Nihat Aydın'ın kalecinin hayati bölgesi olan kafasının arkası ve ense kısmına öldürmeye elverişli bir silahla birden fazla kez vurduğu ve eylemine çevresindeki kişilerin engellemesi üzerine son vermek zorunda kaldığı yönünde görüş bildiren Cumhuriyet Savcılığı, şüpheliyi "kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan tutuklanması talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk etmişti. Savcı, korner direğini silah saymış ve hakim, şüpheli Mehmet Nihat A'nın tutuklanmasına karar vermişti.

İFADESİ ŞAŞIRTTI

Altay kalecisi Ozan Evrim Özenç'i korner bayrağıyla yaralayan Mehmet Nihat Aydın'ın ifadesinde "Kaleciye korner direğini alıp saldırmam bilinçli bir şey değildi. Ben karşı taraftaki ambulansa gidip karşı tribünde bulunan kayınbirederimi görmek istedim. Üzerime atılan suçlamayı kabul etmiyorum." dedi.

Etiketler : TFF Göztepe Altay PFDK Savcı Cumhuriyet Savcılığı
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image