Arama

Özel Haber : Mica Pinto neden olmadı?

1 yıl önce

Gaziantep Futbol Kulübü'nün ilk görüşme yaptığı Portekiz asıllı sol bek Mica Pinto'nun transferinin neden gerçekleşmediği ortaya çıktı.

Özel Haber : Mica Pinto neden olmadı?
ad image
ad image

Transfer yasağını kaldıran ve ilk olarak kadrosuna Cezayirli Naoufel Khacef'i dahil eden Gaziantep Futbol Kulübü'nün ilk görüşme yaptığı Portekiz asıllı sol bek Mica Pinto'nun transferinin neden gerçekleşmediği ortaya çıktı. Hollanda liginde başarılı performansıyla dikkat çeken Pinto'nun transferinde 50 bin Euro engeli çıktığı öğrenildi. 

 

Merkel ve Alin Tosca'dan dolayı transfer yasağı bulunan ve 25 milyon TL ödeyerek bu yasağı kaldıran Gaziantep Futbol Kulübü, sol bek için düşündüğü Hollanda Ligi'nde başarılı performansıyla dikkat çeken Portekizli oyuncu Mica Pinto transferinde parasal sorun çıktı. Pinto'nun Gaziantep Futbol Kulübü yönetiminden 350 bin Euro istediği öğrenilirken Gaziantep yönetiminin ise 300 bin Euro önerdiği bildirildi. Gaziantep FK'lı yöneticiler ise 50 bin Euro için bu transferden vazgeçerek 2. ligde forma giyen Naoufel Khacef'i kadrosuna kattığı öğrenildi. 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image