Arama

Gaziantep FK'da Emre Kılınç sürprizi

1 yıl önce

Galatasaray'da Emre Kılınç, gelecek sezon planlamaları arasında yer almıyor. Deneyimli futbolcu için Anadolu’dan birçok takımın devrede olduğu öğrenildi. Bu takımlardan birinin Gaziantep Futbol Kulübü olduğu ve Emre için Galatasaray ile temasa geçildiği gelen bilgiler arasında. 

Gaziantep FK'da Emre Kılınç sürprizi
ad image
ad image

Kamp döneminde de bekleneni veremeyen Emre Kılınç ile yolun sonuna gelindi. Galatasaray'ın Avusturya kampında şans bulan ancak beklentilerin altında kalan 28 yaşındaki kanat oyuncusu, artık gelecek sezon planlamaları arasında yer almıyor.

Sarı Kırmızılılar ile bir yıllık kontratı kalan deneyimli futbolcu için Anadolu’dan birçok takımın devrede olduğu öğrenildi. Emre’nin gidişi konusunda da yönetimin herhangi bir zorluk çıkarması beklenmiyor. Gaziantep Futbol Kulübü'nün kadrosuna katmak istediği Emre Kılınç için görüşmelerin devam ettiği öğrenildi. Gaziantep Futbol Kulübü yöneticileri, Emre için girişimlere başladı. 

Etiketler : Gaziantep Futbol Kulübü Gaziantep FK Galatasaray Emre Klınç
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image