Arama

Mustafa Teke Yazdı… Gaziantep FK kendi eliyle teslim oldu

10 ay önce


Mustafa Teke Yazdı… Gaziantep FK kendi eliyle teslim oldu
ad image
ad image

Sumudica ile 5 maçta üç galibiyet ve Umutların yeşerdiği Gaziantep FK için kazanabileceği bir maç. Sumudica ise galibiyeti hesap ederek Riascos sürprizi ile sahada. Beşiktaş’ın eksikleri var ve avantaj gibi gözüküyor ama sonuçta rakip Beşiktaş.. 

Sumudica’nın taktiği ve planı özellikle ilk 15 dakikada tuttu. Rakip kalede önemli pozisyonlar üretildi. Maxim’in klas hareketleri, Riascos’un koşuları ve Dragus’un bireysel mücadelesi göze hoş gelen ve “Gaziantep bu maçı kazanır” izlenimini vermesi ilk yarıda akıllarda kalanlar. Birde hem Gaziantep FK’ya hemde Türk futboluna hareketleriyle renk katan Sumudica, kedinin farenin peşinden koşar gibi koşması yüzleri güldürdü. Gaziantep ilk yarıda istediğini aldı. İkinci yarıya ise aynı kadro ile çıkılsa da Riascos’un takıma adeta fren olması, Dragus’un bencil futbolu Maxim’in ikinci yarıda durdunluğu mağlubiyetin bir işaret oldu. Saha kenarından yapılan hamleler takımda çok büyük değişiklik yapmasa da Beşiktaş hem isminin ağırlığını kullandı hem de futbolcularının tecrübesi ile sonuca gitmeyi başardı. Kısacası Gaziantep Futbol Kulübü ilk yarıda atamadığı gollerle maçı kaybetti. İkinci yarıda Beşiktaş istediği gibi oynadı ve kazanmayı bildi. Yani konuk takım kendi eliyle maçı rakibine teslim etti.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image