Arama

Mustafa Öztürk yazdı.. SEN İNANIYORMUSUN?

5 gün önce


Mustafa Öztürk yazdı.. SEN İNANIYORMUSUN?
ad image
ad image

Teknik Direktör Selçuk İnan ile ilgili geldiği ilk günkü sözümün arkasındayım. Geçtiğimiz sezon Gaziantep FK’yı ligde tutan takım görünümünde olan ancak bana göre tam tersi teknik direktör Selçuk İnan ligin 7. inci haftasında başarısızlık halkasına bir yenisini daha ekledi. 

Ligin yeni takımlarından Eyüpspor’a ve tecrübesiz teknik direktörlerinden Arda Turan’a boyun eğen Selçuk hocanı ne yapmaya çalıştığını anlayan varsa bana da anlasın. Sadece ligin yeni takımlarında Bodrumspor’u deplasman da güç bela 1-0 yenen Gaziantep FK, daha sonra kendi evinde Samsunspor’a 1-0 mağlup oldu yani deplasmanda aldığı galibiyetin bir anlamı kalmadı. Üçüncü haftayı BAY geçen kırmızı-siyahlılar Sivas deplasmanında 3-2 mağlup olup yine deplasmanda Galatasaray 3-1 mağlup oldu. O karşılaşmada ilginç olaylar yaşandı Selçuk hoca maç öncesi rakip takım kalecisine sarılıp Galatasaray tribünlerini alkışladı. Keşke bunları yapmasaydın hocam. Gaziantep FK daha sonra kendi evinde Tarabzonspor ile 0-0 bera bera kaldı ve son olarak Eyüpspor’a deplasmanda 3-2 mağlup oldu. Tüm bu maçlarda Selçuk hocanın takımı 1 galibiyet, 1 beraberlik, 4 mağlubiyet alırken rakip kalelere 6 gol atıp kendi kalesinde 10 gol gördü. 

Şimdi bunlar neden yazdım diye düşünüyorsanız Selçuk hocanın kurduğu takım kolay gol yerken gol atamama sıkıntısı yaşıyor. Birilerinin şunu iyi anlaması ve anlatması lazım Gaziantep FK kimsenin berberliği öğreneceği bir yer değil. Birileri gelip Gaziantep FK’da ne başkanlık ne de teknik direktörlük öğrenmemeli. Süper lig de takımımızın olmaması bu şehir için çok büyük handikaptır. Yapmayın beyler. Bu takıma sahip çıkın. Atalar boşuna dememiş EKMEĞİ EKMEKÇİYE VER, BİR EKMEK DE ÜSTE VER.

 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image