Arama

Mustafa Öztürk Yazdı.. Gaziantep FK lige iyi döndü

10 ay önce


Mustafa Öztürk Yazdı.. Gaziantep FK lige iyi döndü
ad image
ad image

Milli Takım maçları için verilen aradan sonra takımlar yeniden lige döndü. Birçok takım için bu dönüş serüveni çok zorlu geçiyor. Çıkışta olan takımların birçoğu düşüş yaşayabiliyor. İki ileri bir geri giden Gaziantep FK içinde aynı senaryo olabilirdi.

Ancak Gaziantep FK, futbolculuğu gibi Teknik Direktörlüğünü beğendiğim Nuri Şahin’in takımı Antalyaspor’u mağlup ederek altın değerinde 3 puan aldı. Gerçektende altın değerinde bir 3 puan. Çünkü Antalyaspor oynadığı tüm karşılaşmalarda kendi futbolunu rakip takıma kabul ettiren ve sürekli gelişim kaydeden bir takım. Gaziantep FK ise kendi futbolu dışında henüz emekleyen bir takım görünümünde. Teknik Direktör Marius Sumudica, kendiyle uyum sağlayan tek şehir takımı Gaziantep FK'yı yeniden ayağa kaldırmak için yaptığı 2-3 nokta transferle biraz toparlanmış gibiyiz. İnşallah ilerleyen haftalarda daha iyi oluruz diyelim. Mevcut 4-5-1 sistemi göze hoş görünen bir oyun tarzı olmasa da şimdilik Gaziantep FK’yı sonuca götürüyor. Teknik Direktör Marius Sumudica da hem maç içinde hem de maç dışında garip hareketleri ile şovunu yapıyor. Bu takım ligde tutunsun ben bu tip şovlara razıyım.

Bu hafta alınan galibiyetin ve puanların bir diğer önemi ise bu hafta Beşiktaş gibi ligin kafa takımlarından biriyle karışılacak oluşumuz. Deplasmanda 30 ekim 20.00’de oynanacak olan karşılaşmada Beşiktaş, Galatasaray maçında aldığı mağlubiyeti unutturmak isteyecektir. Şayet Antalya maçını kazanamayıp Beşiktaş gibi zor bir deplasmandan da elimiz boş dönseydik yine futbolcularda kırılmalar ve takımda düşüş yaşanabilirdi. Tüm bunlar bir ihtimal ama futbol bir çokihtimallerin bir araya geldiği çok denklemli bir oyun.

 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image