Arama

Mezine Sırakaya'dan kadın taraftarlara çağrı

2 ay önce

Gazişehir Kadın Taraftarlar Derneği Başkanı Mezine Sırakaya; bu akşam saat 19.00'da İstanbul’da oynanacak Pendikspor – Gaziantep FK futbol müsabakasını dev ekranda izlemek üzere tüm kadınları Demokrasi Meydanına davet etti.

Mezine Sırakaya'dan kadın taraftarlara çağrı
ad image
ad image

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep FK’ya destek olmak bu akşam oynanacak Pendikspor – Gaziantep FK maçını izlemek isteyenlere Demokrasi Meydanında dev ekran kuracak.

Trendyol Süper Ligin son haftasına önemli bir avantajla giren Gaziantep FK’nın deplasmanda Pendikspor ile oynayacağı maça destek olmak için tüm kadın taraftarları Demokrasi Meydanına davet eden Gazişehir Kadın Taraftarlar Derneği Başkanı Mezine SIRAKAYA; “ Gaziantep’te tüm kadınları bu akşam Demokrasi Meydanına birlikte maç izlemeye bekliyoruz. Gazişehir Kadın Taraftarlar Derneği olarak üyelerimizle birlikte ailecek orada olacağız. Gaziantep FK’nın bu önemli mücadelesinde tüm kadın taraftarları müsabakayı izlemeye, takımımıza destek olmaya bekliyoruz. Formalarımız giyarek Demokrasi meydanında toplanacağız ve Gaziantep FK için tek yürek olacağız” dedi.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image