Arama

Messi'nin inanılmaz kazancı! Dünya Kupası'nı kaldırdı cebine 42 milyon dolar girdi

1 yıl önce

Dünya Kupası Şampiyonu Arjantin 42 Milyon Dolar Kazandı. FIFA, 2022 Dünya Kupası şampiyonu Arjantin'e 42 milyon dolar ödül verdi. 1982'den bu yana toplam ödül 22, şampiyonun ödülü 21 kat artış kaydetti.

Messi'nin inanılmaz kazancı! Dünya Kupası'nı kaldırdı cebine 42 milyon dolar girdi
ad image
ad image

FIFA, Arjantin ile Fransa arasında muhteşem bir finale sahne olan 2022 Dünya Kupası'nda toplam 440 milyon dolar para ödülü dağıttı. 2018 Dünya Kupası'na göre 40 milyon dolar artış yapan FIFA'nın ödülünün en büyük payını elbette şampiyon Arjantin Milli Takımı elde etti.

Şampiyon Arjantin'e 42 milyon dolar

Lionel Messi önderliğinde 36 yıl sonra Dünya Kupası'nı kazanan Arjantin, kaptan Lionel Messi üçüncü zaferin kupasını kaldırdığında karşılığında 42 milyon dolar da para kazandı. Normal süresi 2-2 biten, uzatmalarda 3-3 olan ve penaltılarla finalde Arjantin'e kaybeden Fransa ise 30 milyon dolarlık ödülün sahibi oldu. Fransa, 2018'de şampiyon olduğunda 38 milyon dolar kazandı.

Üçüncü Hırvatistan 27 milyon dolar kazandı

Dünya Kupası'nda Fas'ı 3-1 mağlup ederek üçüncü olan Hırvatistan ise 27 milyon dolarlık ödüle hak kazandı. 2018'in finalini oynadığındaysa Hırvatlar, 28 milyon dolar kazanmıştı. Turnuvayı dördüncü olarak tamamlayan Kuzey Afrika temsilcisi Fas da kasasına 25 milyon dolarlık FIFA başarı primini koymayı başardı.

Etiketler : Linoel Messi Arjantin Dünya Kupası Hırvatistan Kuzey Afrika FİFA Fas Fransa
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image