Arama

Gaziantep FK başkanını ve yönetimini seçiyor! Gözler bu toplantıda olacak

1 yıl önce

Gaziantep Futbol Kulübü'nün olağanüstü kongresi Perşembe günü yapılacak. Bu toplantı öncesi Gaziantep Valisi Davut Gül, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Gaziantep Futbol Kulübü yöneticileri bir toplantı yapacak. Bu toplantıdan çıkacak karar merakla bekleniyor.

Gaziantep FK başkanını ve yönetimini seçiyor! Gözler bu toplantıda olacak
ad image
ad image

Gaziantep Futbol Kulübü’nün kaderi bugün belli oluyor. ABD’den dönen Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile yapılacak olan kritik toplantıdan nasıl bir karar çıkacak merakla bekleniyor.
22 Aralık Perşembe günü yapılacak olan olağanüstü kongrede Gaziantep Futbol Kulübü’nün geleceği belli olacak. Kırmızı-Siyahlı kulüpte yaşanan ekonomik kriz nedeniyle yaşanan belirsizlik devam ederken kimin başkan olacağı, kimin yönetimde yer alacağı merak edilirken yöneticiler bugün Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile yapılacak olan toplantıdan sonra kulübün geleceğiyle ilgili karar verilecek.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image