Arama

Mauro İcardi'nin başarısındaki sır ortaya çıktı! Derbinin yıldızı nasıl kendine geldi?

1 yıl önce

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Mauro İcardi, Beşiktaş derbisinde attığı gollerle takımının üç puan almasını sağladı. Yeni saç sitiliyle sahaya çıkan ve performansıyla göz dolduran Arjantinli yıldız futbolcu eşi Wanda Nara'dan ayrıldıktan sonra adeta kendisine geldi.

Mauro İcardi'nin başarısındaki sır ortaya çıktı! Derbinin yıldızı nasıl kendine geldi?
ad image
ad image

Mauro Icardi, Wanda Nara'nın "ayrıldık" açıklaması sonrası Adana Demirspor karşılaşmasında oynamayarak Arjantin'e gitmişti. Icardi, İstanbul'a dönerken sosyal medyasından 'mutlu' olduğunu söyledi. Bu mutluluk Beşiktaş maçında sahaya yansıdı.

DERBİYE DAMGA VURDU

Galatasaray'a bu sezon Paris Saint Germain'den gelen ve şu ana kadar adından sıkça bahsettiren Mauro Icardi, Süper Lig'in 13. haftasında oynanan Beşiktaş derbisinde bir kez daha öne çıktı. Beşiktaş derbisinde attığı iki golle yıldızı parlayan Arjantinli futbolcu derbiye damga vuran isim oldu.  İtalya Serie A'da iki kez gol krallığına ulaşan, 1 kez yılın futbolcusu seçilen Arjantinli'nin perfomansı İtalya, Fransa ve Arjantin basınında de yer buldu.

WANDA NARA, İCARDİ'Yİ DÜŞÜNÜYOR

Galatasaray'da yeniden yıldızı parlayan İcardi'nin ayrıldığı ünlü Wanda Nara, "Ben İcardi'nin kariyeri için herşeyi yaptım. Onun sahada başarılı olması gerekiyor. Bunun için aklının da sahada olması lazım" diyerek İcardi'ye başarı dileğinde bulundu.

Etiketler : Galatasaray Beşiktaş Arjantin Adana Demirspor Mauro İcardi Wanda Nara İtalya Paris Saint Germain İtalya Seri A
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image