Arama

Giresunspor'da İstanbulspor galibiyeti sonrası önemli açıklama

1 yıl önce

Süper Lig'de geriye düştüğü maçta İstanbulspor'u 3-2 mağlup eden Giresunspor'da teknik direktör Hakan Keleş, galibiyetten sonra açıklamalarda bulunarak önemli bir galibiyet elde ettiklerini söyledi.

Giresunspor'da İstanbulspor galibiyeti sonrası önemli açıklama
ad image
ad image

Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında Giresunspor ile İstanbulspor karşı karşıya geldi. Çotanak Stadı’ndaki mücadeleyi ev sahibi takım 3-2 kazandı.

HAKAN KELEŞ GALİBİYETİ YORUMLADI

Karşılaşma sonrası Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş açıklamalarda bulundu.

Keleş, karşılaşma sonrası düzenlediği basın toplantısında, kendileri açısından çok zor bir maç oynadıklarını söyledi. "Bizim için çok önemli maçtı. Kazanmak istiyorduk. Kazandığımız için mutluyuz." diyen Keleş, şöyle konuştu:

"Önümüzde Fenerbahçe maçı var"

"Camiamızın böyle bir galibiyete ihtiyacı vardı ama maç bizim için çok kolay geçmedi. Kötü başladık. Rakibimiz öne geçti. Sonra toparladık, 3 gol bulduk. Daha da artırabilirdik. Rakibimizin son dakikalarda bulduğu gol ve sonraki süreç bizim için kötü tabi. Önümüzde Fenerbahçe maçı var ve ona hazırlanacağız."

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image