Arama

İbrahim Üzülmez'den Gaziantep FK açıklaması

3 ay önce

Trendyol Süper Lig’in 38. haftasında Gaziantep FK deplasmanda karşılaştığı Pendikspor’u 1-0’lık skorla mağlup etti. Maçın ardından her iki takım teknik direktörleri açıklamalarda bulundu.

İbrahim Üzülmez'den Gaziantep FK açıklaması
ad image
ad image

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Pendikspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, “Bizim için kötü bir final oldu. Antep takımı bugün oyun içerisinde özellikle birinci ve ikinci bölgeyi kapatarak bizim hatalarımızdan yararlanmak isteyeceklerini söylemiştik maç öncesi oyuncularımıza. Nitekim ilk yarıda yediğimiz golde de aynı şekilde hücuma çıkarken çok basit top kaybı arkasından yediğimiz bir gol var. Ondan sonraki süreçte oyunu dengelemeye çalıştık. Rakip ceza sahasına topla buluşmaya çalıştık ama biz hücum anlamında biraz daha pozisyona girme anlamında biraz daha üretkenlikten uzaktık. Tabii çok kolay değil. Bu maçlar, bu haftalar, oyuncuları hazırlamak, mental anlamda hazırlamak, sakatlık anlamında eksik oyuncularımız vardı. Gökcan'ın olmayışı Badou’nun olmayışı oyun içerisinde zaman zaman sıkıntılar yaşamamıza da sebebiyet verdi. Biz geldiğimiz 11 haftalık süre içerisinde hakikaten ekibimle beraber çok güzel bir sinerji yakaladık. Belki finali yapamadık ama oynadığımız oyun itibariyle de oyun içerisinde oyun gücü oluşturan bir Pendikspor ortaya çıkartmaya çalıştık. Bakacağız bundan sonraki süreçte neler olacak, neler gidecek? Yarından itibaren oturup da başkanımızla sağlıklı bir şekilde yol haritası çizmeye çalışacağız” dedi.

 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image