Arama

Harun Enes Nural yeniden yuvaya döndü

3 hafta önce

Gaziantepspor'da transfer çalışmaları aralıksız sürerken Mutlu Özpineci başkanlığındaki yönetim alt yapıdan yetişen ve bir çok takımda forma giyme şansı bulan Harun Enes Nural ile sözleşme imzaladı.

Harun Enes Nural yeniden yuvaya döndü
ad image
ad image

Gaziantepspor'da transfer çalışmaları aralıksız sürerken Mutlu Özpineci başkanlığındaki yönetim alt yapıdan yetişen ve bir çok takımda forma giyme şansı bulan Harun Enes Nural ile sözleşme imzaladı. 1999 doğumlu genç futbolcu yeni sezonda Gaziantepspor formasını giyecek. Gaziantepspor'da daha önce başarılı performansıyla taraftarın dikkatini çeken Harun Enes, Kırmızı-Siyahlı forma altında başarılı olmak istiyor. Gaziantepspor Kulüp Başkanı Mutlu Özpineci, "Harun Enes bizim kendi evladımız. Alt yapımızda yetişen ve yıllarca takımımızın formasını giyen futbolcu. Kendisi bizden İstanbulspor'a gitmişti. Şimdi yeniden yuvaya döndü. Başarılı olacağına inanıyorum" dedi. 

Gaziantepspor Harun3-i66c6f66f6db76.jpg

 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image