Arama

Gaziantepspor'dan İsrail'e Refah tepkisi

1 ay önce

İsrail ordusunun, Uluslararası Adalet Divanının (UAD) kararına rağmen Gazze Şeridi'ndeki Refah kentinde yerinden edilen Filistinlilerin kampına düzenlediği ve 45 kişinin hayatını kaybettiği saldırısına Gaziantepspor Kulübü'nden büyük tepki geldi. 

Gaziantepspor'dan İsrail'e Refah tepkisi
ad image
ad image

İsrail'in Refah'taki çadır kampına düzenlediği saldırıda çocukların ölmesi tüm dünyada büyük tepki görürken Gaziantepspor Yönetim Kurulu adına Asbaşkan Yusuf Sağır açıklama yaparak, "Biz çocuklar yaşasın diye yaşıyoruz. Ama İsrail'in yaptığı zulüm artık haddini aştı. Çocuklar uyusun diye sessizlik isteriz. Ama Refah'a çadır kente yapılan saldırı sonunda çocukları kaybettik. Tüm dünyanın ve müslüman ülkelerinin artık ayaklanması gerekiyor. Bu zulme dur denilmesi gerekiyor. Bu saldırılarda hayatlarını kaybeden kardeşlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Gazze'nin ve tüm Filistin halkının her zaman yanında olmaya devam edeceğiz" dedi. 

 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image