Arama

Gaziantepspor tesislerinin imarı 3. Kez iptal edildi 

9 ay önce

Gaziantepspor tesislerinin bulunduğu bölge hakkında Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan imar değişikliklerinin Gaziantep 3. İdare Mahkemesi tarafından 3. Kez iptal edildiği bildirildi.

Gaziantepspor tesislerinin imarı 3. Kez iptal edildi 
ad image
ad image

Gaziantepspor tesislerinin bulunduğu bölge hakkında Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan imar değişikliklerinin Gaziantep 3. İdare Mahkemesi tarafından 3. Kez iptal edildiği bildirildi. Gaziantepspor Kulübü Başkanı Mutlu Özpineci, Gaziantepspor tesisleri için yapılan üçüncü imar değişikliğinin iptal edildiğini duyurdu. Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Beyhan Külekçi’nin itirazı sonucunda 3. İdare Mahkemesi imarın iptali yönünde karar verdiğini açıklayan Gaziantepspor Kulübü Başkanı Mutlu Özpineci, “Gaziantep’te Gaziantepspor sevgisini kimse yok edemez. Yarım asırlık kulüp bir anda kaybedilmez. Meclis üyesi Beyhan Külekçi’nin yaptığı itiraz sonucunda Gaziantep 3. İdare Mahkemesi Büyükşehir Belediyesi’nin yeni imarını da iptal etti. Bu şehir hepimizin. Bu nedenle ne yapılması gerekiyorsa yetkililer gelsin oturup konuşalım. Gaziantep için Gaziantepspor çok önemli bir takım. Bu nedenle Gaziantep’in menfaati için elimizden geleni yapalım. Büyükşehir’in imar planı üçüncü kez iptal oluyor. Çünkü orası spor tesisi. Mahkeminin kararına saygı duyuyoruz” ifadesini kullandı.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image