Arama

Gaziantep FK'nın Sumudica ile yükselişi sürüyor

9 ay önce

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Gaziantep Futbol Kulübü, Marius Sumudica'nın teknik direktörlük görevini devralmasının ardından yükselişe geçti. Sumudicalı Gaziantep Futbol Kulübü, bugün ise Ankaragücü ile karşılaşacak. Tek hedef çıkışı sürdürmek.

Gaziantep FK'nın Sumudica ile yükselişi sürüyor
ad image
ad image

 

Süper Lig'de yeni sezona Erdal Güneş yönetiminde başlayan ve oynadığı dört mücadelende mağlubiyetle ayrılan Gaziantep FK, genç çalıştırıcı ile yollarını ayırdı. Güneş sonrası Marius Sumudica anlaşan kırmızı-siyahlı ekip küllerinden yeniden doğarak hızla üst sıralara tırmanışını sürdürdü.

Erdal Güneş yönetiminde dörtte sıfır

Gaziantep FK'da Erol Bulut sonrası göreve gelen Erdal Güneş yeni sezon başında oynanan Fenerbahçe, Sivasspor, Konyaspor ve Galatasaray maçlarından puan alamayınca, 5. hafta başında yollar ayrıldı.

Gaziantep FK'da ikinci kez Sumudica dönemi

Gaziantep FK, genç çalıştırıcı ile yollarını ayırdıktan sonra Marius Sumudica ile anlaşmaya vardı. Rumen hoca ikinci kez Gaziantep FK'nın başına geçmiş oldu.

İlk galibiyet İstanbulspor'a karşı 

Marius Sumudica göreve gelmesinin ardından ilk maçına Kayserispor deplasmanında çıktı. Gaziantep ekibi bu karşılaşmadan 2-0 mağlup ayrıldı. Süper Lig'in 6 haftasında konuk ettiği İstanbulspor'u 2-0 yenen kırmızı-siyahlı ekip mağlubiyet serisine son verdi hem de ligde ilk galibiyetini aldı.

Tecrübeli hoca yönetiminde yükselişe geçeceğinin sinyallerini İstanbulspor karşısında gösteren Gaziantep ekibi, Süper Lig'in 7. haftasında deplasmanda oynadığı Samsunspor maçınıda 2-1 yenerek üst üste ikinci galibiyetini alarak üst sıralara tırmanmaya başladı. Sumudica bu arada sadece Başakşehir ve Beşiktaş'a  puan kaybetti. 

Sumudica ile evinde kaybetmiyor

Gaziantep FK, tecrübeli hoca yönetiminde evinde çıktığı üç karşılaşmadan gol yemeden galibiyetle ayrıldı. Gaziantep ekibi, İstanbulspor'u 2-0, Antalyaspor'u 1-0 ve Çaykur Rizespor'u 2-0 yenmeyi başardı.

Alanyspor'u ilk kez yendi 

Süper Lig'e çıktığı günden beri Alanyaspora karşı galibiyet alamayan Gaziantep FK, Sumudica'nın gelişiyle birlikte Akdeniz ekibini 3-0'lık net bir skorla yenerek mağlubiyet seriyi sonlandırmış oldu.

11. sıraya yükseldi 

Sezona beşte sıfır ile başlayan Gaziantep FK, Sumudica'nın gelişiyle tırmanışa geçti. Gaziantep ekibi tecrübeli hoca sonrası ligin dibinden kurtularak 11. sıraya yerleşti.

Mili aradan sonra zorlu fikstür

Gaziantep FK, ligin 13. haftasında bugün evinde Ankaragücü ile oynadıktan sonra 14. haftada deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak. Kırmızı-siyahlılar, 15. haftada ise evinde zorlu Trabzonspor maçını oynayacak.

 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image