Arama

Gaziantepspor'dan Gaziantep FK çağrısı!

4 ay önce

Gaziantepspor Kulüp Başkanı Mutlu Özpineci, Cumartesi günü Karagümrük ile önemli bir maça çıkacak olan Gaziantep Futbol Kulübü'ne tam destek vererek tüm şehrin harekete geçmesi gerektiğini söyledi.

Gaziantepspor'dan Gaziantep FK çağrısı!
ad image
ad image

Süper Lig'in bitimine 2 maç kala Fatih Karagümrük ile ligde kalma mücadelesi verecek olan Gaziantep Futbol Kulübü'ne Gaziantepspor'dan tam destek geldi. Gaziantepspor Kulüp Başkanı Mutlu Özpineci, Kırmızı-Siyahlı takıma bu hafta desteğin sonuna kadar verilmesi gerektiğini belirterek, "Şehrimizin Süper Lig'deki tek takımı olan Gaziantep FK'nın yanındayız. Tüm şehir olarak kenetlenmemiz gerekiyor. Gaziantep Futbol Kulübü'nün Cumartesi günü kendi sahasında oynayacağı Karagümrük maçında hep birlikte tribünlere gidelim. Desteğimizi esirgemeyelim. Gaziantep'in Süper Lig'de yoluna devam etmesi gerekiyor. Bunun için Gaziantep'in Cumartesi günü tribünleri doldurarak takımımıza destek olacağına inanıyorum" dedi. 

bebee891-cdfb-4bfa-9d11-2e8d56e5c952-i663545191b298.jpg

 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image