Arama

Gaziantepspor'dan Beyhan Külekçi'ye vefa

1 ay önce

Yıllardır Gaziantepspor Celal Doğan Tesisleri'nin kulüpte kalması konusunda mücadele veren ve belediye meclisinde büyük çaba sarfeden Beyhan Külekçi ismi mahkeme sonuçlandığında Gaziantepspor'un yeni tesislerinde yaşayacak. 

Gaziantepspor'dan Beyhan Külekçi'ye vefa
ad image
ad image

Gaziantepspor Kulüp Başkanı Mutlu Özpineci, Gaziantepspor'un haklarını aramak adına yıllardır mücadele veren ve geçtiğimiz haftalarda hayata gözlerini yuman Beyhan Külekçi'ye vefa için harekete geçtiklerini söyledi. Gaziantepspor Kulübü'nden yapılan açıklama şöyle; "Gaziantepspor Celal Doğan Tesisleri üzerinde hak sahibi olmamıza rağmen, bazı kurum ve şahısların tesis arazisi üzerinden rant sağlamak amacıyla giriştiği hukuk dışı gayretlerini saf dışı bırakmak ve ‘Gaziantepspor’a ait olan Gaziantepspor’da kalmalıdır’ düşüncesiyle vermiş olduğu, gerek şahsi gerekse hukuki mücadelede her zaman emek sarf eden, taşın altına elini hiç korkmadan koyan, Konu Gaziantepspor ise gözünü budaktan sakınmayan ve 10 Temmuz 2024 tarihinde yakalandığı amansız hastalığa yenilerek aramızdan ayrılan Büyükşehir CHP il meclis üyesi ve Gaziantepspor Yönetim Kurulu Üyemiz ve Asbaşkanımız Merhum Beyhan Külekçi’nin Gaziantepspor olarak beraber takip ettiğimiz Celal Doğan Tesisleri için sonuca yaklaştığımız dört farklı hukuki davalar sonuçlandığı zaman, tesislerin yeniden inşasına başlayarak ismini de Gaziantepspor Beyhan Külekçi Spor Kompleksi olarak değiştirilmesini Yönetim Kurulu olarak ortak karar alınmıştır" denildi. 

 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image