Arama

Gaziantep FK'ya tek puan yetiyor mu?

3 hafta önce

Binlerce taraftarı huzurunda Fatih Karagümrük maçını kazanarak rahat nefes alan Gaziantep Futbol Kulübü'nün kritik bir maç daha bekliyor. Pendikspor ile oynanacak olan maçtan alınacak bir puan Kırmızı-Siyahlı takımın ligde kalmasını sağlayacak. Bu puan Gaziantep Futbol Kulübü'nde rakiplerin ne yapacağı çokta önemli olmayacak.

Gaziantep FK'ya tek puan yetiyor mu?
ad image
ad image

 

Küme düşme hattının hemen üstünde yer alan  Gaziantep Futbol Kulübü, kaderini belirleyecek olan son maçta Pendikspor ile deplasmanda karşılaşacak. Bu maçtan alınacak tek puan Gaziantep FK'yı ligde bırakacak. 

Pendikspor’un küme düşmesi kesinleşmiş olsa da, bu maç Gaziantep FK için hayati önemde. Takımın Süper Lig’de kalması için alacağı her puan büyük bir değer taşıyor.

Gaziantep FK, şu anda 41 puanla 14. sırada bulunuyor. Son maçında küme düşmesi kesinleşen Pendikspor ile deplasmanda oynayacak. Kağıt üzerinde bu maç Gaziantep FK için avantajlı görünüyor. Ancak, Pendikspor’un ligde kalma mücadelesi sona erdiğinden dolayı rahat bir oyun sergilemesi ve sürpriz bir performans göstermesi de mümkün.

Pendikspor’un küme düşmesi kesinleşmiş olabilir ancak bu,  Gaziantep FK’nın maçı rahat kazanacağı anlamına gelmiyor. Son maçlarda sürpriz sonuçlar alınabiliyor.  Gaziantep FK’nın bu maçı ciddiyetle ele alması, takımın motivasyonunu yüksek tutması ve disiplinli bir oyun sergilemesi gerekiyor. Teknik Direktör ve futbolcuların, bu maçın öneminin farkında olduklarını göstermeleri ve sahada bunun gereğini yapmaları şart.

 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image