Arama

Gaziantep FK skoru neden koruyamıyor?

6 ay önce

Son olarak kendi sahasında Samsunspor ile 1-1 berabere kalan Gaziantep Futbol Kulübü'nün öne geçtiği maçlarda skoru koruyamaması dikkat çekiyor. 

Gaziantep FK skoru neden koruyamıyor?
ad image
ad image

Gaziantep'te kendi sahasında oynadığı maçlarda galibiyeti unutan Gaziantep Futbol Kulübü, Samsunspor maçına mutlak galibiyet parolasıyla çıkmasına rağmen sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrılırken iç sahada oynadığı son 8 karşılaşmada galibiyete uzanamadı. Bununla birlikte Gaziantep Futbol Kulübü, evinde oynadığı maçlarda skor üstünlüğünü koruyamıyor. Gaziantep FK, 17. haftada evinde Yukatel Adana Demirspor'a karşı 71. dakikayı 2-0 önde geçerken 72 ve 73. dakikada yediği 2 golle maçtan bir puanla ayrıldı.

Ligin 19. haftasında yine evinde Siltaş Yapı Pendikspor karşısında 76. dakikaya kadar 2-0 önde olan kırmızı-siyahlı ekip, 77 ve 80. dakikada yediği gollerle yine bir puana razı oldu.

Son maçta ise Samsunspor karşılaşmasında da 83. dakikada 1-0 öne geçen Gaziantep ekibi, 92. dakikada kalesini gole kapatamadı.

Gaziantep FK, böylelikle evinde oynadığı skoru koruyamadığı 3 karşılaşmada 6 puan kaybetti.

 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image