Arama

Gaziantep FK'nın planı tutacak mı? Sumudica kesin kararlı

7 ay önce

Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında yarın saat 13.30'da Sivasspor'a konuk olacak olan Gaziantep Futbol Kulübü, bu maça dönüm karşılaşması olarak bakıyor. 

Gaziantep FK'nın planı tutacak mı? Sumudica kesin kararlı
ad image
ad image

 

 

Gaziantep Futbol Kulübü, Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında yarın EMS Yapı Sivasspor'a konuk olacak. Ligde zor maçlar serisine başlayan ve üç günde bir maç oynayan Gaziantep Futbol Kulübü, Sivasspor maçını kazanarak alt sıralardan kurtulma adına önemli bir adım atmak istiyor. Konyaspor ve Galatasaray maçları öncesi moral arayan Gaziantep ekibinde teknik direktör Sumudica, oyuncularına üç puanı aşıladı. 

IMG_9628-i65aa8d1edd5e6.jpg

MAÇ PAZAR GÜNÜ SAAT 13.30'DA

Ligdeki son maçında Fenerbahçe karşısında çok iyi mücadele eden ancak kazanamayan Gaziantep ekibi, Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında yarın EMS Yapı Sivasspor'a konuk olacak. 4 Eylül Stadı'nda oynanacak ve saat 13.30'da başlayacak karşılaşmayı hakem Kadir Sağlam yönetecek. 

HEDEF ALT SIRALARDAN KURTULMAK

Ligde 20 maçta 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 11 mağlubiyet yaşayan Kırmızı-Siyahlı, bu karşılaşmalarda 22 gol attı, kalesinde ise 30 gole engel olamadı. Ligde topladığı 21 puanla 16. sırada bulunan kırmızı-siyahlılar, Sivasspor'u mağlup ederek alt sıralardan uzaklaşmanın planını yapıyor.

Antrenman2-i65aa5b9635604.jpg

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image