Arama

Gaziantep FK'nın kupada rakibi Kütahya, bu maçta kimler oynayacak?

1 yıl önce

Ligde yara alan Gaziantep Futbol Kulübü, Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında Belediye Kütahyaspor'u konuk ediyor. Bu akşam saat 19.00'da start alacak olan maçta Abdullah Buğra Taşkınsoy düdük çalacak. Gaziantep FK'da bu maçta genç isimler görev yapacak.

Gaziantep FK'nın kupada rakibi Kütahya, bu maçta kimler oynayacak?
ad image
ad image

Gaziantep Futbol Kulübü, Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında Kütahya Belediyespor'u konuk ediyor. Bu akşam saat 19:00'da Gaziantep Kalyon Stadyumu'nda oynanacak olan müsabaka A Spor tarafından canlı yayınlanacak. Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erol Bulut, Kütahyaspor karşılaşmasında genç ve yedek ağırlıklı bir takımla sahaya çıkmayı planlıyor.

KİMLER OYNAYACAK?

Bu akşam oynanacak olan Belediye Kütahyaspor maçında Valmir, Ömürcan, Arda Kızıldaş, Mustafa Burak Bozan gibi genç isimler bu maçta görev alacak. Teknik Direktör Bulut, ayrıca Onurhan gibi gelecek vaat eden isimleride görevlendirecek.

Etiketler : Gaziantep Futbol Kulübü Belediye Kütahyaspor Ziraat Bankası Ziraat Türkiye Kupası A SPor Erol Bulut Ömürcan Arda Onurhan Mustafa Burak Bozan
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image