Arama

Gaziantep FK'nın kamp programı belli oldu! Hazırlık maçlarını kimlerle oynayacak?

1 yıl önce

Dünya Kupası nedeniyle lige verilen arada Gaziantep Futbol Kulübü, önce kendi tesislerinde ardından Antalya'da kamp yaparak lige hazırlanacak.

Gaziantep FK'nın kamp programı belli oldu! Hazırlık maçlarını kimlerle oynayacak?
ad image
ad image


Gaziantep Futbol Kulübü’nün, Dünya Kupası nedeniyle liglere verilen arada uygulanacak olan kamp programı belli oldu. Kırmızı-Siyahlı takım Perşembe günü kendi tesislerinde toplanacak ve daha sonra Antalya’da kampa girecek.

Yapılan çalışma takvimine göre Gaziantep Futbol Kulübü 24 Kasım Perşembe günü saat 16:30'da kendi tesislerinde gerçekleştireceği antrenmanla hazırlıklarına başlayacak. 1 Aralık Perşembe günü Gaziantep'te, Yeni Malatyaspor'la hazırlık maçı yapacak olan Kırmızı-Siyahlı takım bu karşılaşmayla birlikte çalışmalarının Gaziantep etabını tamamlayacak.
3 Aralık Cumartesi günü Antalya'da Sueno Hotels Golf Belek'te toplanacak olan Gaziantep Futbol Kulübü, 15 Aralık Perşembe gününe kadar hazırlıklarını burada sürdürecek.
Gaziantep ekibi, Antalya'da gerçekleştireceği hazırlık maçlarıyla ilgili program netleştirildikten sonra duyurulacak.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image