Arama

Cristiano Ronaldo Manchester United yollarını ayırıyor mu?

1 yıl önce

Dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo, Katar'da basın huzuruna çıkarak çarpıcı açıklamalarda bulundu. Son günlerde kulübü Manchester United ile zor zamanlar geçiren ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo Dünya Kupası için bulunduğu Katar'da basın toplantısında konuştu.

Cristiano Ronaldo Manchester United yollarını ayırıyor mu?
ad image
ad image

Katar'da basın önüne çıkan Cristiano Ronaldo, Manchester United tarafından ihanete uğradığını ve kovulmak üzere olduğunu söylediği röportajının Dünya Kupası'nda Portekiz soyunma odasında dikkatini dağıtmadığına inanıyor.

BAŞKASI NE DÜŞÜNÜRSE DÜŞÜNSÜN

Ronaldo "Başkalarının ne düşündüğünü düşünmek zorunda değilim. İstediğim zaman konuşurum oyuncular beni yıllardır çok iyi tanıyor ve nasıl bir insan olduğumu biliyor. Portekiz takımı aç ve odaklanmış hırslı bir grup. Bu yüzden (röportaj) soyunma odasının konsantrasyonunu ve odaklanmasını sarsmayacağından eminim." dedi.

DEMİR ELBİSE GİYMİYORUM

Ronaldo "Takım arkadaşlarıma benim hakkımda soru sormayı bırakın. Doğrudan bana sorun. Ben kurşun geçirmez biriyim demirden bir takım elbise giyiyorum. En iyi takımın kim olduğunu sonunda göreceğiz, ancak Portekiz'in bu Dünya Kupası'ndaki en iyi takım olduğuna inanıyorum. Ama bunu sahada göstermemiz gerekiyor. Gana maçına odaklandık" ifadelerini kullandı.

Instagram'da 500 milyon takipçiye ulaştı

Öte yandan Cristiano Ronaldo Instagram hesabında 500 milyon takipçiye ulaşan ilk kişi oldu. Futbolcular arasında Lionel Messi ise 376 milyon takipçi ile Ronaldo'yu takip ediyor

Etiketler : Cristiano Ronaldo Manchester United KATAR Portekiz İnstagram Dünya Kupası
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image