Arama

Gaziantep FK'nın Beşiktaş planı tutuyor

1 hafta önce

Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında kendi sahasında Beşiktaş ile 1-1 berabere kalan Gaziantep Futbol Kulübü, iç sahada rakibiyle yaptığı 6 maçta siyah-beyazlıların galibiyete uzanmasına izin vermedi. Gaziantep ekibinin iç sahada Beşiktaş'a karşı her zaman şanslı olduğu görülüyor.

Gaziantep FK'nın Beşiktaş planı tutuyor
ad image
ad image

Sezona deplasmanda Sipay Bodrum FK'yi 1-0 yenerek başlayan Gaziantep Futbol Kulübü, daha sonra Samsunspor'a 1-0, Galatasaray'a 3-1, Net Global Sivasspor ve ikas Eyüpspor'a 3-2 yenildi, Trabzonspor ile evinde 0-0 berabere kaldı. Kırmızı-siyahlılar, bir haftayı da bay geçti.

Gaziantep temsilcisi, dün evinde Beşiktaş karşısında 90+5. dakikada Maxim'in ayağından bulduğu golle karşılaşmadan 1-1 beraberlikle ayrıldı.

Beşiktaş'a Gaziantep deplasmanı yaramıyor

Süper Lig'de 6. sezonunu geçiren Gaziantep Futbol Kulübü, Beşiktaş ile iç sahada oynadığı tüm maçlardan puan almayı başardı.

Kırmızı-siyahlı ekip, Beşiktaş'ı iç sahada 6 kez ağırladı. Bu karşılaşmaların 3'ünü Gaziantep FK kazandı, 3 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Ligde topladığı 5 puanla 16. sırada bulunan Gaziantep FK, rakip fileleri 7 kez havalandırdı, kalesinde ise 11 gole engel olamadı.

 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image