Arama

Gaziantep FK'nın başkanı kim oluyor? İşte o isim

1 yıl önce

Gaziantep futbol kulübü nde yeni başkanın kim olacağı merakla beklenirken Gaziantep Valisi Davut Gül’ün görüşme yaptı işadamı Bülent Uslu’nun nasıl bir karar vereceği merakla bekleniyor. Bugün vali Gül ile bir araya gelecek olan Bülent uslu ilk olarak kulübün geleceği ile ilgili araştırma yapacak.

Gaziantep FK'nın başkanı kim oluyor? İşte o isim
ad image
ad image

Cevdet Akınalın istifa ettiği Gaziantep Futbol Kulübü’nde daha önce başkanlık için Bahadır İkizceli ismi gündeme gelmişti. Ancak kulübün mali tablosunu inceleyen İkizceli kulüp başkanı olmaktan vazgeçmişti. Bunun üzerine yeni bir başkan bulma arayışları devam eden Gaziantep Futbol Kulübü’nde ön plana çıkan isim şehrimizin sevilen hayırsever işadamı Bülent Uslu oldu. Bülent Uslu, Gaziantep Valisi Davut Gül ile görüşerek hem düşünmek hem de kulübe nasıl katkı sağlanır onun planını yapmak için Pazartesi gününe kadar süre istemişti. o süre bugün sonuca bağlanacak. Gaziantepli işadamı Bülent Uslı bugün son kararını Gaziantep Valisi Davut Gül’e verecek. Uslu’nun Gaziantep Futbol Kulübü başkanı olup olmayacağı bugün yapılacak olan toplantı sonrasında netlik kazanacak.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image