Arama

Gaziantep FK neden oynayamıyor!

14 saat önce

Gaziantep FK Teknik Direktörü Selçuk İnan, Galatasaray maçından sonra konuşmasında oyuncularının iki gün arayla maça çıktığını ve onların hakkını korumak zorunda olduğunu söyledi. Akıllara ise Gaziantep FK'nın bir aylık aradan sonra neden yorgun olduğuyla ilgili soru işaretleri geldi.  

Gaziantep FK neden oynayamıyor!
ad image
ad image

Trendyol Süper Lig'in 3. hafta erteleme maçında Gaziantep FK deplasmanda oynadığı Galatasaray'a 3-1 yenildi. Gaziantep FK Teknik Direktörü Selçuk İnan, "Zor şartlar altında maça çıktık. 2 gün arayla 2 deplasman maçına çıkan takım hatırlamıyorum. Bizim için zordu. Oyuncularım haklarını korumak önceliğim. Antep'ten, Sivas'a gittik. Sivas'tan buraya geldik. 8 önemli oyuncumuz bizimle beraber değildi. Bizim gibi takımlar için önemli bir eksik. Buna rağmen mücadele ettik. Galatasaray hak ederek kazandı. Biraz daha kaliteli olabilseydik. Birden fazla gol atabilirdik. Mücadelelerinden dolayı oyuncularımı tebrik ediyorum. Maçı kaybettiğimiz için de üzgünüm" diye konuştu.

 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image