Arama

Gaziantep FK moral buldu, Sivasspor'a mesaj verdi

1 hafta önce

Gaziantep Futbol Kulübü, Sivasspor ile oynayacağı maç öncesinde kendi tesislerinde hazırlık maçında Şanlıurfaspor’u 5-1’lik skorla mağlup ederek moral buldu.

Gaziantep FK moral buldu, Sivasspor'a mesaj verdi
ad image
ad image

 

Maça hızlı başlayan Gaziantep Futbol Kulübü, Lungoyi’nin asistinde Kenan Kodro’nun golüyle henüz dördüncü dakikada öne geçti. İlk yarım saat dolarken Lungoyi bir kez daha defansın kilidini açmayı başardı ve ikinci asistinde Kenan Kodro da bir kez daha topu ağlarla buluşturdu. 

İlk yarının son anlarında ceza sahası dışında topla buluşan Mirza, sert bir vuruşla skoru 3-0’a getirdi. 

Kırmızı-Siyahlı takım, karşılaşmanın ikinci yarısına da hızlı başladı ve yaptığı presle topu kazanan Furkan bekletmeden çok şık vurarak skoru 4-0’a getirdi. Maçın son anlarında sahneye İlker Karakaş çıktı ve karşılaşma 5-1’lik skorla tamamlandı.

Gaziantep FK sahaya şu kadroyla çıktı;

Gaziantep FK: Dioudis (Mustafa) - Emre (Salem) - Ertuğrul (Ömürcan) - Saborit (Arda) - Bruno (Mustafa) - Daubin - Maxim (Furkan) - Ogün (Burak Enes) - Lungoyi (Ali) - Mirza (Eren Ç.) - Kenan Kodro (İlker)

aa-i66dd45bdaea81.jpg

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image