Arama

Gaziantep FK kulüp başkanını arıyor! Aranan o isim bulundu mu?

1 yıl önce

Gaziantep Futbol Kulübü’nde Bahadır İkizceli’den sonra Bülent Uslu’nun da düşünmek için süre istemisiyle başkanlık bilmecesi devam ediyor. Gaziantep Fk’nın yeni başkanı kim olacak merakla beklenirken yeni yeni isimlerin ortaya çıkması gündemde. Bülent Uslu, “Her zaman takımımızın yanındayız. Takımımıza destek olmaya hazırız” derken başkanlık konusunda ise kararsız olduğunu dile getirdi. Vali Davut Gül ile görüşen işadamı Tolga Batallı'nın ismi ağır basmaya başladı.

Gaziantep FK kulüp başkanını arıyor! Aranan o isim bulundu mu?
ad image
ad image

Gaziantep Valisi Davut Gül, Gaziantep Futbol Kulübü’nün yeni başkanı ve yönetiminin belirlenmesi için yoğun tempoda çalışma yürütürken Bahadır İkizceli ve Bülent Uslu ile temas kurdu. Vali Gül, her iki ismin takıma destek olmalarını isterken gerek İkizceli gerekse Uslu’nun başkanlık için henüz kararsız oldukları bildirildi. Bunun üzerine Gaziantep Futbol Kulübü başkanlığı için yeni isimlerin gündeme gelmesi bekleniyor. Gaziantep Futbol Kulübü’nde başkanın kim olacağı merakla beklenirken 22 Ocak tarihine kadar belirlenmemesi halinde kulübün kayyuma kalması gündeme geldi. TFF’den 22 Ocak tarihine kadar izin alan Gaziantep Futbol Kulübü, bu tarihe kadar başkan ve yönetimini belirlemek zorunda. Aksi takdirde kulübün kayyum tarafından idare edilmesi gerekecek.

TOLGA BATALLI TAMAM GİBİ

Gaziantep Futbol Kulübü Başkanlığı için Gaziantep Valisi Davut Gül ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'le görüşen İşadamı Tolga Batallı'nın ismi ağır basmaya başladı. Tolga Batallı'nın ise Gaziantep Futbol Kulübü başkanlığına gelmesine kesin gözle bakılıyor.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image