Arama

Gaziantep ALG liderliği sevdi

1 yıl önce

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde 12. hafta geride kalırken kazanmayı sürdüren Gaziantep ALG Spor Kadın futbol takımı liderlik koltuğunu kimseye kaptırmıyor. ALG Spor kadın futbol takımı son olarak kendi sahasında Karadeniz Ereğli Belediyespor’u mağlup ederek üç puanın sahibi olurken deplasmanda da Karagümrük maçını 3-2 kazanarak A grubunda ise liderliğini devam ettiriyor.

Gaziantep ALG liderliği sevdi
ad image
ad image

Ligde yapılan maçların ardından A Grubu'nda ALG Spor, B Grubu'nda ise Ankara Büyükşehir Belediyesi FOMGET liderliklerini korudu. Kadın Futbol Süper Ligi'nde 12. hafta maçlarıyla tamamlanırken Gaziantep ALG Spor, aldığı başarılı sonuçlarla yoluna devam ediyor. Geçtiğimiz Cumartesi günü kendi sahasında Karadeniz Ereğli Belediyespor’u 2-0 mağlup eden Gaziantep ekibi, 12. hafta maçında ise  Fatih Karagümrük maçını kazanarak şampiyonluk yolunda önemli bir adım daha attı.

BAŞKAN GÖZCÜ TAKIMINA GÜVENİYOR
Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nin şampiyonu Gaziantep ALG Spor kadın futbol takımı bu sezon elde ettiği başarılı sonuçlarla yeni bir şampiyonluğa göz kırptı. Kulüp Başkanı Ali Gözcü, iyi sonuçlar aldıklarını ve liderlik koltuğunda bulunduklarını belirtti. Şu ana kadar sadece Hatayspor Kadın futbol takımına mağlup olduklarını dile getiren Gözcü, “Ligde çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Oyuncularımız ve teknik ekibimiz şu ana kadar liderliği kimseye kaptırmadı. Bundan sonraki süreçte de liderliğimiz kimseye kaptırmayacağız” dedi.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image