Arama

Gaziantep FK kendi göbeğini kendisi kesecek

5 ay önce

Süper Lig'in 31. haftası geride kalırken haftayı 3-0'lık Alanyaspor yenilgisi ile kapatan Gaziantep Futbol Kulübü, rakiplerinin de puan kaybettiği haftada umutlarını yeniden artırdı.

Gaziantep FK kendi göbeğini kendisi kesecek
ad image
ad image

Süper Lig'in 31. haftası geride kalırken haftayı 3-0'lık Alanyaspor yenilgisi ile kapatan Gaziantep Futbol Kulübü, rakiplerinin de puan kaybettiği haftada umutlarını yeniden artırdı. Kırmızı-Siyahlı takım ligde kalan haftalarda kendi kaderini kendisi belirleyecek. Alanyaspor maçında oynanan kötü futbolla dikkat çeken Gaziantep Futbol Kulübü oyuncularının kısa sürede toparlanmaları ve kalan 7 maçta takımı yukarılara çıkarmaları bekleniyor.

Ligde şu anda 31 puanla 17'inci sırada bulunan Gaziantep Futbol Kulübü, Başakşehir'in Beşiktaş ile 1-1 berabere kalması, Samsunspor ile Pendikspor'un beraberliği ve Konyaspor'un Trabzonspor'a 3-1 yenilmesi Gaziantep FK için önemli bir sonuç oldu. Bu fırsatları iyi değerlendirmesi beklenen Gaziantep Futbol Kulübü, kalan 7 haftada kendi kaderini kendisi belirleyecek.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image