Arama

Gaziantep FK kandırılıyor mu? Aman Dikkat Memik Yılmaz!

2 hafta önce

Gaziantep Futbol Kulübü, 24 yaşındaki oyuncu Christopher Lungoyi ile anlaşma sağlarken bu futbolcu için yapılan araştırmalar iç açıcı değil.

Gaziantep FK kandırılıyor mu? Aman Dikkat Memik Yılmaz!
ad image
ad image

Gaziantep Futbol Kulübü, Juventus'un alt yapı takımında forma giyen 24 yaşındaki oyuncusu Christopher Lungoyi  ile anlaşma sağlarken bu futbolcu için edinilen bilgiler hiçte iç açıcı değil. Çok sorunlu olduğu öğrenilen Christopher Lungoyi, Juventus'un alt yapı takımlarında forma giyiyor, Juventus'un rezerv takım sorumlulularının da raporu "Bizim takımda oynayamaz" olduğu ileri sürülürken oyuncuyu ikinci lig ve üçüncü lig takımlarının istediği ve 100 bin Euro karşılığında anlaşma yapılamadığı gelen bilgiler arasında. Lugoyi, daha çok İsviçre ve Hırvatistan'a gitmek istemesine rağmen kulüp bulamamış. Juventus Next Gen'de hocası olan Paulo Montero'nun da oyuncu çok fazla tutmadığı ileri sürülürken  bu oyuncu için olumsuz rapor sunduğu gelen bilgiler arasında. Böyle bir oyuncu için gözler Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Memik Yılmaz'ın vereceği karara çevrildi. 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image