Arama

Gaziantep FK istedi, O Konyaspor'u tercih etti

2 gün önce

Konyaspor, orta saha oyuncusu Yusuf Erdoğan ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Yeni transferin detayları, imza töreni, Yusuf Erdoğan’ın geçmiş performansı ve Konyaspor’daki yeni rolü hakkında merak ettiklerinizi öğrenin. Yusuf Erdoğan, Konyaspor'da 10 numaralı formayı giyecek.

Gaziantep FK istedi, O Konyaspor'u tercih etti
ad image
ad image

 

Yusuf Erdoğan Konyaspor’da! Yeşil-Beyazlıların Yeni Orta Sahası Kimdir?

Konyaspor, orta saha oyuncusu Yusuf Erdoğan ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Peki, bu transferin detayları neler? Gaziantep FK'nın da ilgilendiği 31 yaşındaki tecrübeli oyuncu, artık Konyaspor'un başarısı için ter dökecek.

Konyaspor Transfer Atağında: Yusuf Erdoğan’ı Kadrosuna Kattı

Konyaspor, yeni sezon öncesinde kadrosunu güçlendirme çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde orta saha oyuncusu Ufuk Akyol ile 2 yıllık anlaşma sağlayan yeşil-beyazlı ekip, şimdi de  Gaziantep FK'nın radarında olan Yusuf Erdoğan ile anlaştı. Kulüp yetkililerinin yoğun çabaları sonucu gerçekleşen bu transfer, taraftarlar arasında büyük heyecan yarattı.

İmza Töreninde Kimler Hazır Bulundu?

Yusuf Erdoğan’ın transferi, Konyaspor Müzesi'nde düzenlenen bir imza töreni ile resmiyet kazandı. Törende, Konyaspor Futbol Şube Sorumlularından Erkut Çağlar Çelik de hazır bulundu. Kulüpten yapılan açıklamada, "Yusuf Erdoğan’a hoş geldin diyor, yeşil-beyazlı formamız altında başarılar diliyoruz" ifadelerine yer verildi. Bu açıklama, sosyal medya üzerinden de büyük ilgi gördü ve taraftarlardan olumlu tepkiler aldı.

 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image