Arama

Gaziantep FK ile Şahinbey Belediyesi protokol imzaladı

1 ay önce

Gaziantep Futbol Kulübü, Şahinbey Belediyesi ile önemli bir anlaşmaya imza atarak Şahinbey ilçesinde bulunan öğrencilere ücretsiz maç bileti verilecek.

Gaziantep FK ile Şahinbey Belediyesi protokol imzaladı
ad image
ad image

Gaziantep Futbol Kulübü, Şahinbey Belediyesi ile önemli bir anlaşmaya imza atarak Gaziantep Kurtuluş Destanı’nın unutulmaz kahramanlarından, şehrimizin simge isimlerinden Şahinbey’in adının formada göğüs reklamı olarak yer alacağı formalarla bu sezon mücadele edecek.  Bu anlaşmadan sonra yeni bir imza daha atıldı. Gaziantep Futbol Kulübü ile Şahinbey Belediyesi arasında öğrencilerin ücretsiz maça götürülmesi konusunda protokol imzalandı. Gaziantep Valiliğinde gerçekleşen imza törenine Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Milli Eğitim Müdürü Erdal Kılınç ve Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Memik Yılmaz katıldı. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, maç biletlerini satın alacaklarını ve Şahinbey İlçesinde bulunan öğrencilerin maça ücretsiz gitmesini sağlayacaklarını belirterek bu konuda protokol imzaladılar. 

 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image