Arama

Gaziantep FK için sancılı süreç! 8 maçtır kazanamıyor

7 ay önce

Gaziantep Futbol Kulübü, son 8 iç saha maçını kazanamadı. Bu maçlardan 5 beraberlik 3 mağlubiyet alan Kırmızı-Siyahlı takımda Sumudica'nın iç saha tılsımı bozuldu.

Gaziantep FK için sancılı süreç! 8 maçtır kazanamıyor
ad image
ad image

 

Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında konuk ettiği Yılport Samsunspor ile 1-1 berabere kalan Gaziantep Gaziantep Futbol Kulübü, iç sahada oynadığı son 8 maçı kazanamadı. Kırmızı-Siyahlı takım düşme potasından kurtulamazken aldığı başarısız sonuçlarla adeta dibe demir attı. Son olarak 11. haftada Çaykur Rizespor'u 2-0 yenerek iç saha galibiyeti alan Gaziantep Futbol Kulübü, o maçtan buyana kazanamıyor. Sumudica yönetimindeki bu takım, düşme potasından çıkamazken kendi sahasında bu kez Samsunspor ile 1-1 berabere kaldı. İç sahadaki son 8 maçta 5 beraberlik alırken 3 maçı ise kaybetti. Teknik Direktör Sumudica'nın iç saha tılsımı bozulurken yönetimin nasıl bir karar alacağı merakla bekleniyor. 

 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image