Arama

Gaziantep FK için lig yeni başlıyor! Sumudica ne yapacak?

7 ay önce

Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe'ye 2-0 mağlup olarak kupaya veda eden Gaziantep Futbol Kulübü, tüm dikkatini lige çevirdi. 24 puanla düşme potasında bulunan Kırmızı-Siyahlı takım İstanbulspor maçıyla çıkışa geçmek istiyor.

Gaziantep FK için lig yeni başlıyor! Sumudica ne yapacak?
ad image
ad image

İLK 5 MAÇTA 0 PUAN

Gaziantep Futbol Kulübü, sezon başında ilk 5 maçta 0 puan almıştı. Ligin 6. haftasında 2-0 mağlup ettiği İstanbulspor karşılaşmasıyla çıkışa geçen Gaziantep ekibi ilk yarıyı 21 puanla tamamladı. Ancak ligin ikinci yarısının ilk 5 haftasında 3 puan almayı başaran Gaziantep için bu haftaki İstanbulspor maçı yine dönüm maçı olacak.

GALİBİYET SERİSİ BAŞLAYACAK MI?

İkinci yarıda oynanan ilk 5 maçta 3 beraberliği ve iki mağlubiyeti bulunan Gaziantep Futbol Kulübü, ligin ilk yarısına rağmen ikinci yarının ilk haftalarında puan almayı başardı. Kupaya veda eden ve tek hedefi lig olan Kırmızı-Siyahlı takım ilk yarıda olduğu gibi bu haftaki İstanbulspor maçıyla yeniden çıkışa geçmek istiyor. 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image