Arama

Gaziantep FK, Hatayspor'a 2-1 kaybetti

1 yıl önce

Gaziantep Futbol Kulübü, Antalya kampının son gününde son hazırlık maçını Hatayspor ile oynadı. Rakibine 2-1 mağlup olan Gaziantep Futbol Kulübü'nün tek golü 85. dakikada Lazar markovic'ten geldi.

Gaziantep FK, Hatayspor'a 2-1 kaybetti
ad image
ad image

DÜNYA KUPASI ARASI BİTTİ

Dünya Kupası nedeniyle lige verilen arada Antalya’da kamp yapan Gaziantep Futbol Kulübü, üçüncü hazırlık maçında Hatayspor’a 2-1 mağlup oldu. Şu ana kadar oynadığı üç hazırlık maçından ikisini kazanan Kırmızı-Siyahlı takım, bu kez Hatayspor’a mağlup oldu. Gaziantep’in tek golü penaltıyı gole çeviremeyen Lazar Markoviç’ten geldi.

2 GALİBİYET 1 MAĞLUBİYET

Antalya kampının son gününde Hatayspor ile karşılaşan ve rakibine 2-1 mağlup olan Gaziantep Futbol Kulübü, bu maçta hayal kırıklığı yaşattı. Teknik Direktör Erol Bulut’un as kadroyla sahaya çıktığı maçın ilk yarısında yenilen iki golle mağlup olan Gaziantep Futbol Kulübü oyuncularının sahadan eli boş ayrıldıkları gözlenirken bu maçta ortaya koydukları performans herkesi şaşırttı.


GAZİANTEP FK : Günay, Arda, Pap Djilobodji, Kitsiou, Hanousek, Jevtovic, Merkel, Mustafa Eskihellaç, Onurhan, Maxim, Figueiredo
HATAYSPOR : Abdullah, Sadık, Burak, Simon, Samuel, Musa, Mehdi, Muhammed, Dylan, Varga, Bertuğ

Etiketler : Gaziantep Futbol Kulübü Gaziantep FK Antalya Hataspor Süper Lig Dünya Kupası
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image