Arama

Gaziantep FK’da büyük şok! O futbolcu kulübe neden ihtar çekti?

1 yıl önce

Gaziantep Futbol Kulübü’de yaşanan parasal sorun nedeniyle Brezilyalı oyuncu Joao Figueriedo, alacaklarından dolayı kulübe ihtar çekti.

Gaziantep FK’da büyük şok! O futbolcu kulübe neden ihtar çekti?
ad image
ad image
Gaziantep Futbol Kulübü’nün Brezilyalı golcüsü Joao Figueiredo, kulüpten alacakları için ihtar çekti. Gaziantep Futbol Kulübü’nden ilk taksiti olan 156 bin doları isteyen Brezilyalı oyuncunun ekonomik yönden sıkıntılı günler geçiren kulübe gönderdiği ihtar ise şaşkınlık yarattı.
 
Gaziantep Futbol Kulübü’nde olağanüstü kongre süreci devam ederken gerek vergi, gerek SSK ve gerekse futbolcu ödemelerinden dolayı yaşanan ekonomik kriz nedeniyle zor günler geçirilirken Brezilyalı futbolcu Joao Figueiredo alacağını alamadığı gerekçesiyle kulübe ihtar gönderdiği öğrenildi. Brezilyalı oyuncunun ilk taksiti olan 156 bin dolarlık alacağı nedeniyle kulübe ihtar çektiği öğrenilirken bu oyuncunun alacaklarını istediği belirtildi. Gaziantep Futbol Kulübü yönetiminin ise 156 bin dolarlık ilk taksiti bugün ödeyeceği ve Figueiredo’nun parasını vereceklerini bildirildi.
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image