Arama

Gaziantep FK haftalar sonra kendine geldi

8 ay önce

Trendyol Süper Lig’in 18. Haftasında Fatih Karagümrük ile deplasmanda karşılaşan Gaziantep Futbol Kulübü, 4 haftalık kötü gidişatından sonra kazanmayı bildi.

Gaziantep FK haftalar sonra kendine geldi
ad image
ad image

Deplasmanda Fatih Karagümrük’ü 3-0 mağlup ederek üç puanla kötü gidişe dur diyen Gaziantep Futbol Kulübü, ilk yarda kalan son iki maçını da kazanmak istiyor.

Gaziantep FK'nin 4 maçlık galibiyet hasreti sona erdi.  Trendyol Süper Lig'in 18. haftasında konuk olduğu VavaCars Fatih Karagümrük'ü 3-0 mağlup eden Gaziantep FK, 4 maç sonra galip gelerek kötü gidişe dur dedi. Üç puanla rahat bir nefes alan Gaziantep ekibi ilk yarının son iki maçını da kayıpsız geçmek istiyor. Süper Lig'deki son galibiyetini 12. haftada deplasmanda Corendon Alanyaspor'u 3-0 yenerek elde eden kırmızı-siyahlı ekip, bu karşılaşmadan sonra oynadığı MKE Ankaragücü, Kasımpaşa ve Trabzonspor maçlarında yenildi, Yukatel Adana Demirspor ile berabere kaldı. Fatih Karagümrük maçını kazanan Gaziantep ekibi gelecek için umutlandırdı. 2023'ün son galibiyetini alan Kırmızı-Siyahlı takım moral buldu.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image