Arama

Gaziantep ALG Spor, yarıştan kopmuyor

9 ay önce

ALG Spor Başkanı Ali Gözcü, Galatasaray galibiyetinden dolayı takımını tebrik ederek, ligde yarıştan kopmayacaklarını söyledi. 

Gaziantep ALG Spor, yarıştan kopmuyor
ad image
ad image

 

Turkcell Kadınlar Futbol Süper Ligi'nin 15. haftasında Gaziantep ALG Spor ile Galatasaray karşılaşırken ev sahibi ALG,  Batur Sahası'nda oynan maçı 57. dakikada Adrijana, 70. dakikada Karyna, 75. dakikada Patricia ve 90+6. dakikada Demba'nın attığı gollerle 4-1 kazandı. Bu maçla birlikte ligdeki çıkışını sürdüren ALG Spor, zirve yarışında yoluna devam etti. Gaziantep ALG Spor Kulübü Başkanı Ali Gözcü, hedeflerinin yarıştan kopmamak olduğunu söyledi. 

ALG takım yeni3-i65894100e6d93.jpg

Ali Gözcü: "Yarıştan kopmayacağız"

Galatasaray karşısında alınan farklı galibiyetin ardından büyük bir sevinç yaşayan ALG Spor Başkanı Ali Gözcü, "Çok değerli ve önemli bir galibiyet. Bu maçı kazanıp yeniden yarışa ortak olmak istiyorduk ve bunu başardık. Şampiyonluk yarışından kopmayacağız. 

"Son ana kadar savaşacağız"

Son ana kadar savaşacağız. Güçlü rakibimiz karşısında alınan farklı galibiyetten dolayı oyuncularımızı ve teknik ekibi kutluyorum. Taraftarlarımızı da ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Bu önemli ve kritik maçta bizi yalnız bırakmadılar. İnşallah bu başarılı çıkışımızı devam ettirip hak ettiğimiz noktaya geleceğiz" diye konuştu.

Bu sonuçla Gaziantep ALG Spor 27 puanla beşinci, Galatasaray ise 36 puanla ikinci sırada yer aldı. Aynı puanda yer alan Fenerbahçe Petrol Ofisi ilk sırada bulunuyor.

ALG takım yeni2-i6589411710917.jpg

 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image