Arama

Gaziantep FK'da yeni teknik direktör kim oluyor?

1 yıl önce

Gaziantep Futbol Kulübü'nde bu sezon alınan başarısız sonuçlar sonrasında teknik direktör Erol Bulut ile yolların ayrılmasına karar verilirken Bulut'un Ankaragücü maçından sonra görevini bırakacağı gelen bilgiler arasında.

Gaziantep FK'da yeni teknik direktör kim oluyor?
ad image
ad image

Ankaragücü ile Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacak olan Gaziantep Futbol Kulübü'nde bu maçtan sonra Teknik Direktör Erol Bulut ile yolların ayrılacağı öğrenildi. Bulut'un yerine gelecek isim ise netleşti. Daha önce Gaziantepspor'da görev alan ve başarılı olamayan Teknik Direktör İsmail Kartal ile ön anlaşma yapıldığı iddia edilirken son kararı Cumartesi günü yönetim kurulu verecek. Gaziantep Futbol Kulübü'nün başkanlığına gelmesine kesin gözle bakılan Tolga Batallı ve ekibinin teknik direktör konusunda ise Cumartesi günü son kararı verecekleri bildirildi. Teknik Direktörlük için ise İsmail Kartal ile prensip anlaşmasına varıldığı kaydedildi.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image