Arama

Gaziantep FK'da Sumudica'ya 100 bin Euro cevabı; "Senin parana ihtiyacımız yok"

6 ay önce

Gaziantep Futbol Kulübü'nde bir şans daha isteyen Teknik Direktör Sumudica'nın "Bu takım ligde kalacak. Düşerse 100 bin Euro veririm" demesine yönetim kurulu toplantısında Kulüp Başkanı Memik Yılmaz büyük tepki gösterdi. 

Gaziantep FK'da Sumudica'ya 100 bin Euro cevabı; "Senin parana ihtiyacımız yok"
ad image
ad image

Gaziantep Futbol Kulübü'nde geçtiğimiz gün yaşanan Teknik Direktör Sumudica gerginliği yerini sakin bir ortama bırakırken Rumen teknik adamın takımı ligde bırakma adına verdiği sözler gündemdeki yerini koruyor. Tekspor'un edindiği bilgilere göre; Yönetim kurulu toplantısına çağrılan ve görüşü alınan Sumudica, "Ben bu takımı ligde tutacağım. Bana bir şans daha verin. Bu takım düşerse kulübe 100 bin Euro vereceğim. Ayrıca maç primi olarak takıma 20 bin Euro vereceğim" demesi üzerine Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Memik Yılmaz'ın sinirlenerek, "Hocam bizim ve bu kulübün senin parana ihtiyacı yok. Biz para verilecek veririz. Sen takımın galibiyet almasını sağla yeter. Sen futbolcular arasında birlik beraberliği sağla bize yeter" diyerek Sumudica'yı uyardığı öğrenildi. 

 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image