Arama

Gaziantep FK’da Sumudica’nın taktiği tutmadı

11 ay önce

Gaziantep Futbol Kulübü’nde Teknik Direktör Marius Sumudica bu kez sınıfta kaldı. Rumen teknik adam 4 maç ikinci mağlubiyeti aldı.

Gaziantep FK’da Sumudica’nın taktiği tutmadı
ad image
ad image

Samsunspor deplasmanında 5-4-1'lik düzeniyle sahaya çıkan Gaziantep Futbol Kulübü rakibini mağlup etmeyi başarırken, Başakşehir karşısında aynı sistemi uygulama kalkanı Teknik Direktör Marius Sumudica bu kez sınıfta kaldı. Rumen teknik adam 4 maçta ikinci mağlubiyeti aldı. 

Erdal Güneş'in başarısız olmasından sonra takımın başına Marius Sumudica'yı kazanan Gaziantep Futbol Kulübü, Sumudica ile çıktığı 4 maçta kaybetti. Samsunspor'a karşı 5-4-1 sistemini uygulayan Sumudica'nın bu taktiği bu sefer tutmadı. Ligin genel demir atan Başakşehir karşısında kötü bir görüntü sergileyen Gaziantep FK, Sumudica ile bu maçı kaybetti. Kırmızı-Siyahlı takımda Sumudica tatktiği tutmazken milli maçlardan ayrılan ise moralsiz bir kızdı. 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image