Arama

Gaziantep ALG’den hakem kararlarına büyük isyan

11 ay önce

Gaziantep ALG Spor Kulübü, mağlup olduğu Fenerbahçe Petrol Ofisi maçında haksızlığa uğradığını açıklayarak, mesaj verdi.

Gaziantep ALG’den hakem kararlarına büyük isyan
ad image
ad image

Gaziantep ALG Spor Kulübü’nden yapılan açıklama şöyle, “Yıllardır kadın futbolunun gelişimi için kulübümüzün ortaya koyduğu mücadele ortadadır. Her zaman kadın futbolunun hak ettiği yere gelmesi için mücadele veren kulübümüz bunun içinde çalışmalarına aynen devam edecektir. 

Kadın futbolunun daha iyi yerlere gelmesi için sadece kulüplerimizin değil, hakemlerin vereceği adil kararlarda önemli olacaktır. Hiçbir zaman alınan sonuçlara mazeret uydurmayı düşünmedik. Ama 8 Ekim Pazar günü kendi evimizde oynadığımız Fenerbahçe petrol ofisi maçında kararlarıyla yanlı bir tutum sergileyen hakem triosu ile karşılaştık. Futbolda her türlü sonuca hazırız ama bu tür Sonuçlara hakemlerin etki etmemesini ve adil kararlar vermesini istiyoruz. Müsabakanın hakemleri Fenerbahçe ile oynadığımız maçta çizgiyi geçmeyen topa taç vererek tüm takdir haklarını rakibimizden yana kullanmış ve en önemlisi maçın 90. dakikasındaki elle oynama pozisyonu penaltı iken hakemler bunu görmezden gelmiştir. Fenerbahçe’nin aldığı bu galibiyete gölge düşürmek istemiyoruz. Ancak çağrımız henüz liglerin başındayken hakemlerimizin biraz daha dikkatli ve adil kararlar vermesini istiyoruz. sahada kazananı hakemler değil, mücadele eden oyuncular belirlesin”denildi.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image