Arama

Gaziantep FK'da Sumudica'nın iki isteği var

7 ay önce

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Marius Sumudica, 1-1 biten Konyaspor maçının ardından, “Bugün önemli bir puan kazandık" dedi. Rumen teknik adam yönetime mesaj yollayarak, "Bir forvet ve orta saha daha almak istiyoruz" ifadesini kullandı. 

Gaziantep FK'da Sumudica'nın iki isteği var
ad image
ad image

 

Son 5 maçtır kazanmayı unutan Gaziantep Futbol Kulübü'nde teknik direktör Sumudica, yönetimden transfer istedi. Forvette ve orta sahada eksikleri olduğunu dile getiren Rumen teknik adam, iki transfer yapmaları gerektiğini söyledi. 

FORVET VE ORTA SAHA İSTİYOR

Yeni transferlerden Acosta'nın sakatlığı ve transfer çalışmaları ile ilgili de konuşan Sumudica, "Acosta buraya geldiğinde bir sakatlığı yoktu. Burada sağlık kontrollerinden de geçti. 10 yıldır sakatlık yaşamayan bir futbolcuydu ama burada sakatlandı. Bir iki transfer daha yapmaya çalışacağız. Bir forvet ve orta saha daha almak istiyoruz. Ama bunları hemen yapsak da Galatasaray maçını kazanacağımızın garantisi yok. Bu ekonomik şartlarda transfer yapmak kolay değil. En iyisini yapmaya çalışacağız" diye konuştu.

 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image