Arama

Gaziantep FK'da neler oluyor? Yönetimde kriz, sponsorlar çekildi, Genel Müdür gitti

1 ay önce

Gaziantep Futbol Kulübü'nde son bir haftada yaşananlar kafaları karıştırıyor.

Gaziantep FK'da neler oluyor? Yönetimde kriz, sponsorlar çekildi, Genel Müdür gitti
ad image
ad image

Gaziantep Futbol Kulübü'nde son bir haftada yaşananlar kafaları karıştırıyor. Yönetim içerisinde ayrı görüşler ortaya çıkmaya başlarken önce Genel Müdür Faruk Yıldırım görevini bıraktı, daha sonra Kalyon ve Sanko Holding kulüpteki sponsorluk desteğini çektiler. Ayrıca, yönetim kurulu toplantısında yöneticilerin ayrı görüş bildirmesi ve gruplaşma olması sıkıntı yarattı. 

YILDIRIM GİTTİ, ORTALIK KARIŞTI

Gaziantep Futbol Kulübü yeni sezonun ilk maçına çıkmaya hazırlanırken yönetimsel olarak yaşanan krizler kafa karıştırıyor. Süper Lig'de ilk maçına Pazartesi günü çıkacak olan Gaziantep FK'da geçtiğimiz günlerde Genel Müdür Faruk Yıldırım görevini bıraktı. Rahatsızlığından dolayı istifası geciken Yıldırım'ın gitmesinden sonra ise ortalık biranda karıştı. 

YÖNETİMDE KRİZ ÇIKTI

Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri önceki gün toplantı gerçekleştirdi. Bu toplantıda eski yönetici Güney Dağdeviren'in yeniden yönetime girmesi konusunda görüş alış verişi yapılırken bazı yöneticilerin red cevabı vermesi büyük sıkıntı yarattı. Yöneticiler arasında ayrı görüşler ortaya çıkarken bu toplantıda başkan Memik Yılmaz rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. 

GAGEV 2 MİLYON'U KİME VERDİ?

Gaziantep FK'ya her türlü maddi desteği sağlayan GAGEV, Pazartesi günü yapılan toplantıda Gaziantep FK'ya 2 milyon TL verilmesini kararlaştırıldı. GAGEV Yönetimi bu paranın elektirik borcunun ödenmesinde ve güvenlik şirketine olan borcun kapatılmasında kullanılmasını istediği gelen bilgiler arasında. 2 milyon TL'lik ödemeyi GAGEV yetkililerin bizzat kendilerinin yaptığı öğrenildi. 

SPONSORLAR NEDEN ÇEKİLİYOR?

Gaziantep Futbol Kulübü'nde yaşanan ekonomik sıkıntılara bir yenisi daha eklendi. Geçtiğimiz günlerde Stadyumun isim sponsoru olan Kalyon Holding sponsorluğunu çekerken stadın isim hakkı için yeniden ihale yapılması kararlaştırıldı. Buranın şokunu üzerinden atamayan yönetim bu kez kulübe maddi desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Sanko Holding'in göğüs, loca ve reklam sponsorluklarını geri çekmesiyle sarsıldı. Sponsorların neden çekildiği merak edilirken başkan ve yönetimin ise şu anda nasıl bir yol izleyecekleri tartışma konusu oldu. 

 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image