Arama

Gaziantep FK'da Memik Yılmaz neler planlıyor

1 yıl önce

Kahramanmaraş merkes üssü olan 7.7 ve 7.6 şiddetindeki deprem sonrasında ligden çekilmek zorunda kalan ve tüm oyuncularını gönderen Gaziantep Futbol Kulübü’nde gözler yeni başkan Memik Yılmaz’a çevrildi. Yılmaz ekibiyle birlikte kulübün gelecek sezonunu kurtarmak için plan yapıyor. Yılmaz ve ekibi, Gaziantep Futbol Kulübü’nün gelecek sezon rahat etmesi konusunda çalışmalar yaparken yönetim kurulu ise şekillenmeye başladı.

Gaziantep FK'da Memik Yılmaz neler planlıyor
ad image
ad image

Bu sezon yaşadığı yönetimsel ve ekonomik sıkıntılar sonrasında düşme potasına kadar ilerleyen Gaziantep Futbol Kulübü, depremden sonra TFF’nin aldığı kararla ligden çekildi. Yeni sezonda yoluna yine Süper Lig’de devam edecek olan Kırmızı-Siyahlı takımda gözler yeni başkan ve yeni yönetime çevrildi.

YILMAZ HAZIRLIK YAPIYOR
Gaziantep Futbol Kulübü’nde kulüp başkanlığı görevini kabul eden işadamı Memik Yılmaz, kolları sıvadı. Yönetimini oluşturmak için çalışmalar yapan Yılmaz’ın yeni sezonla ilgili planlar yaptığı öğrenildi. “Gaziantep benim için çok önemli. Ben bütün varlığımı burada kazandım. Bu şehir benim şehrim. Bu takıma 10 yıldan buyana yönetici olarak hizmet veriyorum. Bundan sonrada taşın altına elimi değil, gövdemi koyarak takımımızın iyi bir noktaya gelmesi için çalışacağım” diyen Memik Yılmaz’ın hazırlık yaptığı öğrenildi.

YÖNETİM LİSTESİ TAMAM GİBİ
Gaziantep Futbol Kulübü’nün yeni başkanı Memik Yılmaz’ın yeni yönetim kurulunu belirlemeye çalıştığı öğrenildi. Yönetimde yer vereceği isimlerin önemli olduğunu dile getiren Yılmaz, “Yönetimimiz herkesi kucaklayacak ve işi bilen isimlerden olacak. İyi bir ekip oluşturarak Gaziantep Futbol Kulübü’nün gelecek yılını kurtarmak istiyoruz. Takımımız için göreve hazırız” diye konuştu.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image