Arama

Beşiktaş'tan 'Adalet, Vicdan, Kayıkçı' açıklaması

1 yıl önce

Beşiktaş, Türk futbolunda son günlerde yaşananlarla ilgili 'Adalet, Vicdan, Kayıkçı' başlıklı bir açıklama yayımladı.

Beşiktaş'tan 'Adalet, Vicdan, Kayıkçı' açıklaması
ad image
ad image

TFF’nin adaleti tesis edecek bir karar alması artık elzemdir
Gaziantep FK ile Hatayspor’un ülkemizi yasa boğan deprem felaketi nedeniyle ligden çekilmelerinin ardından Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 3 gün içinde yangından mal kaçırır gibi alınan karar ise vicdanları yaralayan kara bir leke olarak futbol tarihimize geçmiştir.
Başkanımız Ahmet Nur Çebi, federasyonun almış olduğu haksız ve hukuksuz kararın karşısında dimdik durmuştur, durmaya devam etmektedir. Başkanımızın o gün ifade ettikleri ligde Avrupa kupaları yarışı içindekilerle küme düşmeme mücadelesi veren takımların haksızlığa uğramaması adına bir adalet arayışıydı. Bugün haksız puan peşinde koşanlar, o günlerde kulübümüzün puan peşinde koştuğu algısını oluşturanların ta kendisidir. Aslında onlar, o gün sessiz kalarak bugün bahsi geçen puanların peşinde koşmaktadırlar.
Adaletsizlikten nemalananlar, o günlerde depremin neden olduğu acıları kullanarak Başkanımızı, dolayısıyla vicdanın sesini susturmaya çalışmıştır. Geldiğimiz noktada Başkanımız Ahmet Nur Çebi’nin haklılığı, futbol kamuoyu tarafından teslim edilmiştir.
TFF’nin eşi benzeri olmayan, vicdana sığmayan, mantığa uymayan adaletsiz kararından bir an evvel dönmesi; futbolun tüm paydaşlarının görüşlerine kulak vererek futbolun marka değerini yükseltmeyi amaçlayan, milyonlarca futbolseverin içine sindirebileceği ve en nihayetinde adaleti tesis edecek bir karar alması artık elzemdir. Alınmış olan karar; alınabilecek en kötü, adaletten en uzak karardır. Muhakkak ki ortak akılla alınabilecek çok daha iyi kararlar vardır. Sezon bittiğinde bir takımın 18, diğerinin 16 deplasman maçına çıkmış olacak olması alınan adaletsiz kararın en basit göstergelerinden sadece bir tanesidir. Kulüplerin kaderini ilgilendiren kararın Kulüpler Birliği Vakfı’nda alınması, üyeleri tarafından oylanması gerekir.

Etiketler : Gaziantep FK Hatayspor TFF Beşiktaş Şenol Güneş Türkiye Futbol Federasyonu
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image